top of page
Kotkan Höyrypanimon tilat soveltuvat hyvin juhlien pitopaikaksi.

Meillä vietät ikimuistoiset juhlat 

Keisarinsatamassa vietät ikimuistoiset häät, juhlat tai viihdytät yritysvieraitasi.

Kun on aihetta juhlaan, valitse arvoisesi paikka hyvin suunniteltuine tarjoiluineen.

Oli sitten juhlan aiheena häät, ristiäiset, nimiäiset, rippijuhlat, syntymäpäivät, muistotilaisuudet tai pikkujoulut. Tarjoilut hoituvat meiltä vuosien kokemuksella ammattilaisen ottein. Suunnittelemme juhlatarjoilut mielellämme yhdessä sinun kanssasi. Räätälöimme tarjoilut toivomuksiasi noudattaen hyvällä maulla ja asiantuntemuksella.

Keisarinsatama-emblem-tiili.png

Juhlasali on erittäin suosittu hää- ja juhlapaikka

Salimme muuntautuu näyttäväksi juhlatilaksi, joka on erittäin suosittu hää- ja juhlapaikka. Voit järjestää juhlatilaisuuden yli 200 hengelle juhlasalissamme. Tila sopii erityisen hyvin suuriin juhliin kuten häihin, yritysjuhliin, seminaareihin tai muihin isoihin juhlatilaisuuksiin. Tutustu tiloihin 3D-kierroksella >

Juhlan tunnelmaa voidaan lisätä teemaan sopivalla valaistuksella. Juhlavalaistuksen paikalliset ammattilaiset kuten AK Sound & Music Service ovat loihtineet tiloihin upeita valaistuksia. Heiltä voi kysyä lisää valaistuksesta.

Aula muuntuu intiimiksi juhlatilaksi

Höyrypanimon aula sopii myös erilaisten juhlien pitopaikaksi silloin, kun henkilömäärä on enintään 80. Oli sitten kyseessä joululounas, syntymäpäivät, pienet häät tai nimiäiset, ala-aulasta saa mukavan intiimin tilan omalle seurueelle, johon on helppo tulla. Me suunnittelemme kanssasi tarjottavat, pöytien asettelut ja kattaukset aina tilaisuuden luonne ja toiveesi huomioiden.

Keisarinsatama-emblem-beige.png
Ravintola Keisarinsatamasta on huikeat näkymät merelle.

Tutustu tiloihin

Terassille meren ääreen

Suuri terassimme (100 asiakaspaikkaa) ja sen yhteydessä oleva vierasvenelaituri palvelevat sinua kesäisin, eli voit saapua myös veneellä. Terassilla nautit hyvästä ruoasta tai juomasta joko suurten lehmusten varjossa tai auringon paisteesta.

Upeat auringonlaskut kruunaavat kesäisen päivän meren äärellä. Kun haluat ihailla auringonlaskua UKKO-oluen tai viinilasillisen kera, tiedät mihin kannattaa tulla. Kesäisin meillä on pidennetyt aukioloajat.

Ravintola Keisarinsataman terassilta ihailet merimaisemia.
Kotkan Höyrypanimon ikkunoista näkyy meri.

Hinnasto ja varausehdot

Valoisat tilat Kotkan Höyrypanimolla tarjoaa Kotkan kauneimmat näkymät merelle. Kotkan Höyrypanimon kiinteistössä sijaitseva ravintola Keisarinsatama toimittaa kätevästi ja ammattitaidolla tarjoilut häihin ja muihin tapahtumiin. Tutustu tilojen vuokraushinnastoon ja pyydä tarjous cateringista häihin ja muihin juhlatilaisuuksiin.

Keisarinsatama-emblem-beige.png
ravintola-Keisarinsatama-hoyrypanimo-Kotka-ukko-historia.jpg

Tsaareja, lohta, hep-kaljaa ja meetwurstipötköjä – Tätä kaikkea on Keisarinsataman ja Höyrypanimon historia

Tarjouspyyntö

Kerro meille oheisella lomakkeella, minkä tyyppisen tapahtuman haluat järjestää ja milloin. Me vastaamme sinulle mahdollisimman pian tarjouksella ja laitamme toiveesi tapahtumaan!

tarjouspyyntö
bottom of page